19.03.17

Тактична медицина 11 клас

Практичні заняття  на базі  кафедри медицини катастроф та військової медицини ТДМУ імені І. Я. Горбачевського .  Заняття проводить  інструктор з тактичної медицини - Шацький Віктор Васильович

Шацький Віктор Васильович,  народився 26 жовтня 1977  року в місті Тернопіль.


З вересня 2014 року член Громадської Організації «Медичний Загін Спецпризначення «БІЛІ БЕРЕТИ». Організація проводить навчання з тактичної медицини для цивільного населення, волонтерів, військових ЗСУ, добровольчих батальйонів, як у місцях постійної дислокації, так і на передовій. З липня 2015 року перший заступник Голови Правління ГО «Медичний Загін Спецпризначення «БІЛІ БЕРЕТИ».
З вересня 2015 року асистент кафедри медицини катастроф та військової медицини ДВНЗ «Тернопільський державний медичний університет імені І. Я. Горбачевського МОЗ України».
.В вересні 2015 року пройшов курси з тактичної медицини на базі Естонського Національного Військового Коледжу, м. Тарту, та  отримав Сертифікат " Інструктора з тактичної медицини".
В жовтні 2015 року успішно закінчив курс Всеукраїнської ради реанімації (ресусцитації) та екстреної медичної допомоги та отримав Сертифікат викладача-інструктора цієї організації.
В жовтні 2015  року успішно пройшов курси Prehospital Trauma Life Support (PHTLS) та Tactical Combat Casualty Care (ТССС) від The National Association of Emergency Medical Technicians (NAEMT).
В жовтні 2016 року підтвердив Сертифікат «Тренер по першій допомозі» Товариства Червоного Хреста України. 
 Нагороди: Почесна Грамота Закарпатської обласної ради,  Грамоти Міністерства оборони України, Центрального військово-медичного управління Збройних Сил України, Тернопільської обласної державної адміністрації, Ужгородської  міської ради. 










Додати заголовок












































































Заняття проходять дуже цікаво. Віктор Васильович дуже детально і зрозуміло розповідає про особливості першої допомоги на полі бою. Демоструючи практичне  використання засобів індивідуальної військової аптечки, залучає учнів до їх застосування.  Невимушена атмосфера, доброзичлеве ставлення сприяють активній роботі учнів та доброму засвоєнню  основних принципів з тактичної медицини.
Ці  знання дуже важливі і потрібні , особливо в умовах нашого сьгодення.

Величезне спасибі керівництву ТДМУ ім. І. Я. Горбачевського, зокрема Гудимі А.А. -завідувачу  кафедри медицини катастроф та військової медицини ТДМУ імені І. Я. Горбачевського ,д.м.н., професору. 

Особлива подяка за проведення занять Шацькому В.В.  Щиро вдячні за можливість співпраці .  Сподіваємось на Вашу професійну підтримку і надалі. Добра і миру Вам, хай  щастить у всьому і завжди!

Немає коментарів:

Дописати коментар

Залиште, будь ласка, свій коментар, відгук, зауваження тощо. Щиро дякую!