14.05.18

«Славетні сторінки історії України»


Під такою назвою проводить свої лекції для старшокласників 
 Ілля Семенець -  керівник обласного осередку Всеукраїнської молодіжної громадської організації  “Сокіл”.
Хлопець є дипломованим істориком, активним громадським діячем, щирим українцем і патріотом  своєї землі , а тому, спілкування з ним завжди відбувається з неприхованою цікавістю в учнів. Ілля детально, послідовно і надзвичайно захопливо розповідає про непростий шлях української державності.  Він постійно  проводить  історичні паралелі  і з болем говорить про нинішню ситуацію в державі.
  
Ілля переконує: « Ми повинні знати і пам’ятати історичний шлях свого народу, своєї держави, щоб не повторювати помилок і твердо усвідомити, що лише в єднанні ми сильні, лише разом зуміємо протистояти будь-якому ворогу – зовнішньому чи внутрішньому, особливо зараз, коли  нашу країну знову намагаються поставити на коліна, знищити дух патріотизму, національної гідності.  І уже  на  сторінках сьогодення  історія  продовжу писатись кров'ю відомих та безіменних героїв, які  віддають своє життя  за Вітчизну».  

Ці зустрічі  завжди залишають лише найтепліші та найщиріші враження в усіх її учасників і спонукають до глибоких роздумів.
Не менш цікаво та жваво проходять наші спільні практичні заняття з домедичної допомоги.    
 
 


 



Я щиро вдячна Іллі за можливість  нашої 
  співпраці, за Його активну громадянську позицію,  неприхований  і правдивий  патріотизм.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Залиште, будь ласка, свій коментар, відгук, зауваження тощо. Щиро дякую!