21.08.19

До уваги керівників військово-патріотичних гуртків закладів освіти.

Програма гуртка військово-патріотичного спрямування 

«ОСНОВИ МЕДИЧНИХ ЗНАНЬ І ДОПОМОГИ»

 «Схвалено для використання в загальноосвітніх навчальних закладах»

 ( Протокол №4 від 21.12.2017р).

Автори:  Голуб В.М., вчитель предмета «Захист Вітчизни» Тернопільської школи допризовної підготовки; Фука М.М., методист предмета «Захист Вітчизни» Тернопільського обласного комунального інституту післядипломної педагогічної освіти; Ягнич Г.Й., вчитель предмета «Захист Вітчизни» Тернопільської школи допризовної підготовки.
Навчальна програма гуртка базується на двох головних напрямках роботи:  1) формування та розширення знань про основи медичних знань та допомоги; 2) практична діяльність учнів з оволодіння заходами надання домедичної допомоги на випадок травми чи раптового захворювання та навичками догляду за важкопораненими та хворими. 

Заняття в гуртку військово-патріотичного спрямування «Основи медичних знань і допомоги» допоможуть сформувати та поглибити в учнів знання, уміння і навички надання домедичної допомоги при виявленні проявів різних хвороб, травм, нещасних випадків та невідкладних станів, які потребують екстренних дій допомоги; формуватимуть активну громадянську позицію, розуміння власної значимості при наданні домедичної допомоги, співчутливе ставлення та максимальну уважність до постраждалих і хворих; усвідомлення значення збереження й порятунку свого життя і здоров’я та інших.

Програма розрахована на учнів 9-11 класів та адресується керівникам військово-патріотичних гуртків закладів освіти.


6 коментарів:

  1. Хотілось би і саму програму побачити. В Інтернеті лише згадування про неї...

    ВідповістиВидалити
  2. Дякую Вам за те, що цікавитесь програмою гуртка. Щоб її відкрити, треба навести курсор на "ПРОГРАМА ГУРТКА ВІЙСЬКОВО-ПАТРІОТИЧНОГО СПРЯМУВАННЯ" і одразу відкривається документ. Успіху Вам!

    ВідповістиВидалити

Залиште, будь ласка, свій коментар, відгук, зауваження тощо. Щиро дякую!