24.09.18

Цікава та повчальна екскурсія

  

Нещодавно учні 10 класу ТСШ №3 разом зі мною відвідали "ЦЕНТР ЕКСТРЕННОЇ МЕДИЧНОЇ ДОПОМОГИ ТА МЕДИЦИНИ КАТАСТРОФ", що на вул. Рєпіна 11. Екскурсію для нас люб'язно провела   лікарка  екстреної медичної допомоги,  Шильман Елеонора Євгенівна.

Пані Елеонора дуже цікаво та змістовно розповіла про нелегку роботу працівників невідкладної медичної допомоги, злагоджену  та  оперативну  діяльність  усіх її ланок.  Лікарка  показала умови та особливості роботи  диспетчерської служби,  акцентувала особливу увагу на важливості правильно і спокійно здійснювати виклик швидкої.
Діти мали змогу оглянути машину екстреної медичної допомоги,  де побачили  все необхідне оснащення: різноманітні ноші, дефібрилятор, медичні сумки лікарів, тощо.  Вони захопливо слухали розповідь Елеонори Євгенівни про умови використання відповідних засобів.
                Особливе враження справили на учнів розповіді про реальні випадки виклику екстреної медичної допомоги та кваліфіковані і своєчасні дії лікарів.
Я щиро вдячна пані Елеонорі за організацію та цікаве і змістовне проведення екскурсії.  Завдяки цій зустрічі,  діти значно краще зрозуміли всю  важливість роботи служби екстреної медичної допомоги, усвідомили  свою роль та відповідальність у наданні допомоги постраждалим.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Залиште, будь ласка, свій коментар, відгук, зауваження тощо. Щиро дякую!